Siliconen speenkoord mintgroen

Met ons Siliconen Speenkoord ben je altijd voorbereid om de speen van je kleintje binnen handbereik te hebben, waar je ook bent.

€ 5,50
In voorraad

Kenmerken:

  1. Veilig en Zacht Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij siliconen materiaal dat zacht aanvoelt en veilig is voor je baby om op te kauwen.

  2. Kleurrijk en Aantrekkelijk Design: Verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren en aantrekkelijke ontwerpen, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een leuke toevoeging is aan de outfit van je kleintje.

  3. Veiligheidsclip: Uitgerust met een veiligheidsclip die stevig vastmaakt en ervoor zorgt dat het speenkoord veilig is voor gebruik. De clip is eenvoudig te bevestigen en zorgt ervoor dat de speen niet kwijtraakt.

  4. Makkelijk te Reinigen: Het siliconen materiaal is eenvoudig te reinigen met milde zeep en water, waardoor het speenkoord altijd fris en hygiënisch blijft.

Gebruiksaanwijzing:

Bevestig het ene uiteinde van het speenkoord aan de speen van je baby en het andere uiteinde aan kleding, kinderwagen of autostoeltje met behulp van de veiligheidsclip. Pas indien nodig de lengte aan voor een comfortabele pasvorm.


  • Zie ook: Romper met naam voor maar 6,50 euro!