HomeDeco

Slabbetje Tractor

Dubbellaags slabbetje van katoen en wafelstof

€ 4,95
In voorraad

TIJDELIJK UITVERKOCHT! CA. 9 DECEMBER WEER TE BESTELLEN

Vrolijke trekkers om op te smeren!

De print is speciaal voor Miekies bedrukt op 100% katoen, dus uniek! De achterzijde is lekker zacht van wafelstof. De slabbetjes mogen niet in de droger

HomeDeco
stuk
  • Zie ook: Romper met naam voor maar 8,50 euro!
Accessoires

Accessoires zijn een belangrijk onderdeel van de aankleding van je huis. Je kunt je kamers er elegant en verfijnd uit laten zien met een paar accessoires. Je kunt je bed, stoelen, tafels, boekenplanken en nog veel meer van accessoires voorzien. Kleed je woonkamer aan met een bank, salontafel, stoelkussens en kussens. Kies mooie prints voor kussenslopen, kussens en gordijnen om je huis er uitnodigend en vredig uit te laten zien.

Combineer verschillende kleurrijke accessoires met elkaar om een â€ÂÂ?â€ÂÂ?levendige look in elke kamer te creëren. Hang elegante kunstwerken aan de muren om de visuele aantrekkingskracht van uw ruimte te accentueren.

Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.